مقالات

آموزش نصب بلوک شیشه ای در سقف | کاربرد ها و ويژگی ها

نصب بلوک شیشه ای در سقف

بلوک های شیشه ای می توانند نور را از خود عبور دهند به همین دلیل پوشش مناسبی برای استفاده در سقف مکان های مختلفی از ساختمان هستند. این بلوک ها را می توان در سطوحی که نیاز به نور دارند نصب کرد و به طور طبیعی نور مورد نیاز آن محل را تامین نمود. استفاده از بلوک های شیشه ای در سقف امروزه به دلیل زیبایی و استحکامی که دارد بسیار مورد توجه قرار گرفته است که در این مطلب به بررسی نحوه نصب بلوک شیشه ای در سقف می پردازیم.

نحوه نصب بلوک شیشه ای در سقف

سازه مورد استفاده برای نصب بلوک شیشه ای در سقف باید از استحکام و استقامت بالایی برخوردار باشد تا از ریزش سقف و آسیب‌های احتمالی جلوگیری شود. به منظور استفاده از شیشه برای سقف باید ابتدا وزن بلوک شیشه ای و ملات بین آن را محاسبه کرد و مقدار به دست آمده را به وزن آهن و پروفیل مورد نیاز برای آهن کشی اضافه نمود. همچنین باید میزان بار تحمیلی شامل وزن افرادی که روی سقف هنگام کار حرکت می کنند و وزن اشیاء و وسایلی که روی سقف قرار می گیرند را محاسبه کرد.

برای انتخاب پروفیل مناسب برای نگهداری بلوک شیشه ‌ای باید وزن را بالا در نظر گرفت و برای شبکه بندی با توجه به ابعاد سقف برای دور از پروفیل مناسب و پروفیل‌های کوچک‌تر یا نبشی و سپری استفاده کرد. نکته مهم در مورد بلوک‌های شیشه ای در سقف پوشاندن زیر آن‌ها با توری است؛ در این حالت چنانچه به هر دلیلی بلوک ‌ها بشکنند از ریختن شیشه ها روی زمین و افراد جلوگیری می شود.

حتما مشاهده کنید: خرید کاشی هفت رنگ اصفهان

کاربردهای بلوک شیشه ای

بلوک های شیشه ای می توانند به فضای درونی ساختمان زیبایی خاصی ببخشند و پارتیشن بندی ایده آلی را ایجاد کنند؛ به همین دلیل برای این بلوک‌ها کاربردهای فراوانی وجود دارد که می توان به استفاده آن‌ها در کف ساختمان، پارکینگ، سقف ساختمان و اتاق هایی که نیاز به نورگیر دارند اشاره کرد.

با وجود کاربردها و مزایایی که برای بلوک های شیشه ای مطرح است باید دقت کرد که نصب بلوک شیشه ای در سقف می تواند خطراتی داشته باشد؛ زیرا این بلوک‌ها شکننده هستند. برای جلوگیری از خطرات احتمالی پیشنهاد می شود از بلوک‌های شیشه ای در ارتفاع بالا استفاده نشود، همچنین در مکان هایی که افراد در آنجا ساکن هستند نباید این بلوک ها را نصب کرد و تا حتی امکان موارد ایمنی در هنگام اجرای بلوک ها رعایت شود.

نحوه نصب بلوک شیشه ای در سقف

نحوه نصب بلوک شیشه ای در سقف

ویژگی های  بلوک شیشه ای در سقف

انواع سقف شیشه ای با عملکرد ثابت و متحرک به صورت باز، بسته و کشویی طراحی می شود و می تواند در اندازه‌ ها و طرح های متنوع در هر فضایی اجرا شود. در ساخت بلوک های شیشه ای انواع شیشه تک، دو یا سه جداره کاربرد دارند؛ بنابراین با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه می توان از هر کدام از این بلوک‌های شیشه ای در نصب سقف شیشه ای استفاده کرد این شیشه ها در برابر بارهای حرارتی، باد، باران، برف و زلزله مقاومت مطلوبی دارند.

برای اینکه هوای تازه به داخل فضای بسته وارد شود نصب بلوک شیشه ای در سقف از نوع باز شونده یا متحرک گزینه مناسبی خواهد بود. این سقف‌های شیشه ای بسته به نوع طرح که به صورت کشویی و لولایی نیز وجود دارد برای استفاده در فضای پشت بام نیز کاربرد دارند.

حتما مشاهده کنید: کاشی هفت رنگ چیست

فاکتور های مهم در قیمت نصب بلوک شیشه ای در سقف

نکته مهمی که باید هنگام نصب بلوک شیشه ای در سقف مورد توجه قرار داد هزینه و قیمت اجرای این سقف‌ها است. عوامل مختلفی شامل مساحت سقف، نوع شیشه استفاده شده، فریم‌های به کار رفته و یراق آلات در تعیین قیمت نصب بلوک های شیشه ای برای سقف نقش دارند. همچنین فاکتورهایی مثل دستمزد نصاب و هزینه جا به جایی بلوک های شیشه ای از محل خرید به مکان پروژه نیز روی قیمت نصب بلوک های شیشه ای تاثیرگذار هستند. همچنین هزینه اجرای سقف شیشه ای سکوریت که درون قاب فلزی مقاوم قرار داشته و ضخامتی بین 10 تا 12 میلیمتر دارد با قیمت نصب انواع دیگر بلوک‌ های شیشه ای متفاوت است؛ این سقف ها امکان باز و بسته شدن ندارند. کار نصب بلوک شیشه ای در سقف باید وسط نصاب ماهر انجام شود تا بلوک ها به گونه‌ای نصب شوند که کارایی و زیبایی خود را به نحو احسن نشان دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *