مقالات

گروت

گروت چیست

گروت یک نوع مواد چسبنده ساختمانی می باشد که در ساخت و ساز های مدرن استفاده می شود. گروت ساختمانی از ترکیب موادی چون: سیمان، شن و آب تشکیل می شود که موجب استحکام بیشتری در مواد است.

ملات گروت به دلیل مقاوم و استحکام بالا، برای اتصال سازه ها، پر کردن فضاهای خالی و به وجود آوردن سطوح صاف مورد استفاده قرار می گیرد. لازم به ذکر است که بدانید، استفاده از گروت علاوه بر ویژگی مکانیکی، از ویژگی های ساختاری و شیمیایی هم برخوردار است.

ثبت سفارش انواع گروت فقط با یک تماس 09120942935 📞

کاربرد استفاده از گروت

مواد گروت همانطور که ذکر شد، به عنوان یک ماده ساختمانی چند منظوره در بخش های صنعت ساخت و ساز بسیاری استفاده می شود. در این بخش به برخی از کاربرد های این محصول اشاره خواهد شد.

  • گروت برای پر کردن فضاهای خالی از جمله، دیوار ها، سقف ها و دیگر سازه ها مورد استفاده قرار می گیرد.
  • این مواد، به عنوان اتصال دهنده دو قطعه سازه هم به کار می رود؛ خصوصا در نقاطی که به اتصال مقاوم و مستحکم تری نیاز است.
  • برای ایجاد اتصال مستحکم میان قطعات بتنی و تقویت ساختارهای بتنی هم استفاده می شود.
  • همچنین از گروت به عنوان صاف کننده سطوح، نظیر: سطح های زمین و پایه های تخته چوبی هم استفاده می شود.
  • برخی از انواع ملات گروت از خواص عایق کاری برخوردار هستند که برای عایق کاری سازه ها مورد استفاده قرار می گیرد.

به صورت کلی، گروت به عنوان یک ماده چند منظوره به دلیل ویژگی های شیمیایی، مکانیکی و ساختاری در صنایع ساخت و ساز مورد توجه قرار دارد.

حتما مشاهده کنید: قیمت هر کیسه گروت

گروت ریزی چیست

گروت ریزی چیست

ویژگی های ظاهری مواد گروت

ویژگی های ظاهری گروت با توجه به نوع و ترکیبات آن امکان دارد تفاوت داشته باشد. اما در این بخش با برخی از ویژگی های آن آشنا خواهید شد. ملات گروت اصولا در رنگ خاکستری و سفید مات وجود دارند؛ اما ممکن است در مواقعی به رنگ های دیگری نیز تبدیل شود.

گروت، دانستیه ای با سطح صاف دارد. اما امکان دارد دانسیته آن با توجه به ضخامت لایه ای که بر روی سطح آن پخش می شود تفاوت داشته باشد. یکی دیگر از ویژگی های این محصول این است که، گروت ها در حالت  اولیه به صورت پودر گروت هستند و برای استفاده از آن باید با آب مخلوط شود تا به حالت خمیری در بیایید.

البته این محصول به دلیل این که با آب مخلوط می شوند، از قابلیت تراکم بالایی برخوردار هستند که برای  پر کردن فضاهای خالی و ایجاد اتصالات محکم بسیار مفید هستند.

گروت چه خاصیت هایی دارد؟

ملات گروت از خاصیت های متعددی برخوردار است که موجب شده این مواد، به یکی از محبوب ترین مواد ساختمانی تبدیل شود و در صنعت ساخت و ساز مورد استفاده قرار گیرد. خواص گروت شامل:

  • گروت پس از خشک شدن، دارای استحکام و مقاومت بسیار خوبی است.
  • پس از خشک شدن کامل، گروت ها از پایداری حجمی خوبی برخوردار خواهند بود و تا حدودی از تغییر حجم بسیار، خودداری می کنند.
  • این نوع ملات دارای خواص چسبندگی است که برای متصل کردن قطعات مختلف سازه ها استفاده می شود.
  • گروت ساختمانی، با بتن و دیگر مواد ساختمانی سازگاری خوبی دارد و به خوبی می توان آن را با مواد دیگری ترکیب کرد.
  • این مواد، یک مواد فاقد جمع شدگی است که جز یکی از مهم ترین خواص آن محسوب می شود.

حتما مشاهده کنید: خرید گروت اپوکسی

انواع گروت و آشنایی با آن ها

ملات گروت در انواعد مختلفی وجود دارد که هر یک از آن ها از ویژگی و کاربرد های مختص به خود برخوردار هستند. برخی از مهم ترین نوع های ملات گروت شامل:

ملات گروت اپوکسی

گروت اپوکسی از دسته گروت های خاص می باشد که از ترکیبات اپوکسی رزین و مواد پرکننده تولید شده است. این دسته از ملات گروت از ویژگی های مهمی از جمله: استحکام بالا، مقاومت شیمیایی زیاد، مقاومت در برابر حرارت و دیگر موادهای شیمیایی، عایق کاری و چسبندگی خوبی برخوردار است. به دلیل ویژگی های منحصر به فرد این گروت، در تعمیرات و تقویت سازه های بتنی، پوشش دهی سطوح مختلف، اتصالات صنعتی و اتوموبیل سازی کاربرد بسیاری دارد.

ملات گروت پلیمری

این نوع ملات گروت هم متشکل از ترکیبات زرین های پلیمری و مواد های پرکننده هستند. ویژگی های گروت پلیمری هم شامل مواردی چون: مقاومت در برابر آب، مقاومت در برابر ضربه و شوک، عایق کاری، انعطاف پذیری و استحکام بالا است. همچنین گروت پلیمری در پرکردن فضای خالی، تعمیرات سازه، اتصالات صنعتی نیز کاربرد دارد. این ملات به عنوان یک روش تعمیرات مدرن برای افزایش عمر مفید سازه ها مورد استفاده قرار می گیرد.

ملات گروت سیمانی

این نوع گروت، از دسته گروت های پرکاربرد و سنتی در صنعت به شمار می آید که متشکل از ترکیبات سیمان پورتلند، آب و شن می باشد. ملات گروت سیمانی، پس از خشک شدن استحکام بالایی پیدا می کند. همچنین این گروت از مقاومت بالایی در برابر عواملی چون: آب، حرارت و رطوبت برخوردار است.

نکات مهم در هنگام گروت ریزی

در مواقع گروت ریزی، برای داشتن نتایج بهتر و دوری از هر گونه مشکلاتی، بهتر است به چند نکات توجه داشته باشید. در ادامه با نکاتی مهم در مورد گروت ریزی آشنا می شوید.

  • اولین نکته این است که، قبل از ریخت گروت حتما توجه داشته باشید که سطحی که می خواهید روی آن گروت بریزد کاملا تمیز و خشک باشد.
  • به میزان ملات گروت باید دقت داشته باشید تا به اندازه کافی پر شود.
  • حتما به یاد داشته باشید که قبل از شروع کار، مواد تشکیل دهنده ملات گروت را به صورت کامل با هم ترکیب کنید تا به صورت یکنواخت و با کیفیت شود.
  • برای ریختن ملات گروت از وسایل مناسب استفاده کنید.

با رعایت کردن این نکات می توانید، عملکرد مناسب تری از ملات گروت در پروژه های خود داشته باشید. مچنین می تواند از بروز هر گونه مشکلی جلوگیری کند.

حتما مشاهده کنید: قیمت انواع گروت سیمانی

خاصیت گروت

خاصیت گروت

سخن پایانی

پودر گروت، همانطور که ذکر شد از دسته مواد ساختمانی مهم محسوب می شود که در انواع پروژه های گوناگون استفاده می شود. همچنین این ماده به دلیل ویژگی و خواص متعددی که دارد، افراد بسیاری را مجذوب خود می کند. استفاده کردن از گروت و رعایت نکات مربوط به آماده سازی و مخلوط کردن، می تواند به عملکرد و کیفیت پروژه های ساختمانی کمک شایانی کند. این مواد به عنوان یکی از پایه های اصلی ساختمانی، نقش بسیار مهمی در ایجاد سازه های مقاوم و مستحکم دارد؛ و برای این که این نقش را به خوبی ایفا کند نیاز به دقت بالایی دارد.

ثبت سفارش انواع گروت فقط با یک تماس 09120942935 📞

محصولات

برای مشاوره، ثبت سفارش و استعلام قیمت با ما به شماره  09120942935 📞 تماس حاصل نمایید.

ارسال بار وندا توسط باربری های رسمی و معتبر حمل و نقل بار با هماهنگی خریدار محترم صورت می پذیرد.
در ضمن مشتریان گرامی می‌تواند در صورت امکان و صلاحدید خویش ، وسیله نقلیه خود را برای حمل بار ارسال نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *