مقالات

ترمیم بتن با گروت | انواع روش های ترمیم بتن کرمو با گروت

ترمیم بتن با گروت

ملات‌ های آماده مصرف همیشه در ساخت سازه ها کارآمد هستند و گروت به عنوان یکی از مهم ترین ها در این زمینه شناخته می شود. ترمیم بتن با گروت به بهترین شکل انجام شده و مزایای فراوانی را برای آن سازه به همراه دارد. پیش از این که بحثمان را در مورد روش ترمیم بتن با گروت آغاز کنیم، لازم است بدانیم بتن و کاربردهای آن چیست.

ثبت سفارش انواع گروت فقط با یک تماس 09120942935 📞

بتن یکی از مصالح ساختمانی بوده که در اکثر سازه ها به چشم می خورد. ترکیب سیمان پرتلند، ماسه، آب و سایر مواد افزودنی است که بتن را تشکیل می دهد. ساختمان سازان به ویژگی های جذاب بتن نظیر مقاومت بالا در فشار، انعطاف پذیری و همچنین مقاومت در مقابل سایش علاقه فراوانی داشته و به نظر می رسد این ماده تا سال های آینده نیز مورد استفاده قرار گیرد.

دلایل استفاده از بتن در ساختمان ها

با این که ابتدا در مورد دلایل استفاده از بتن در ساختمان های مختلف گفته شد، اما لازم است در این جا به طور مفصل تر به آن پرداخته شود. مردم به دلایل مختلفی از بتن به عنوان یک ماده ساختمانی استفاده می کنند که بعضی از آن ها عبارتند از:

  • بتن مقاومت فشاری بالایی از خود نشان داده و به استحکام ساختمان ها کمک فراوانی می کند.
  • مقاومت این ماده در مقابل سایش و فرسایش ساختمان ها در طولانی مدت عالی است.
  • از پایداری آن در برابر عوامل زیست محیطی مانند رطوبت، حرارت و مواد شیمیایی نباید گذر کرد.
  • بتن به صورت عادی انعطاف پذیری لازم را برای جبران حرکات تغییر ابعادی سازه ها در خود دارد.

گروت ترمیمی چیست؟

قبل از بررسی شیوه ترمیم ترک خوردگی گروت، لازم است اطلاعاتی در مورد چیستی آن داشته باشیم. گروت به عنوان ملاتی آماده مصرف در ساختمان ها، کاربردها و خواص بسیاری دارد؛ مانند پر کنندگی و نصب تجهیزات که خوشبختانه گروت در آن ها بهترین بازدهی ممکن را دارد. گروت در واقع ماده ای پلاستیکی و روان بوده که انواع گوناگونی دارد. استفاده از هر یک از مدل های آن باید براساس سازگاری دوغاب و ماده اصلی باشد. لیستی از کاربردهای گروت را در این بخش مشاهده می کنید:

  • ترمیم سطوح بتنی
  • پر کردن گپ های خالی زیر بیش پلیت ها
  • ترمیم جایگاه بولت ها در زمان قالب بندی
  • نصب انواع ریل
  • رگلاژ تجهیزات صنعتی
  • نصب آرماتور و بولت
  • رگلاژ سطوح مختلف بتنی

حتما مشاهده کنید: مشخصات فنی گروت

ترمیم بتن کرمو با گروت

ترمیم بتن کرمو با گروت

بررسی مزایای ترمیم بتن با گروت تعمیری

ترمیم بتن با گروت نسبت به روش های دیگر ترمیم، مزایای زیادی را با خود به همراه دارد. مثلا گروت ها فاقد جمع شدگی بوده و این به دوام کیفیت آن ها در طولانی مدت کمک می کند. مقاومت فشاری این محصول بیشتر از بتن های معمولی بوده و از روانی، چسبندگی، مقاومت سریع و مقاومت شیمیایی فراوان آن ها نیز نباید عبور کرد. تمام این ویژگی ها دست به دست هم داده اند تا برای سال ها بتوان از گروت بهره برد؛ بدون این که مشکلی در ترکیب آن رخ دهد.

حتما مشاهده کنید: قیمت هر کیسه گروت

مراحل ترمیم بتن کرمو با گروت

زمانی که بتن خاصیت خود را از دست می دهد، باید فورا برای ترمیم آن اقدام کرد. ساختمان سازان از قدیم به این نکته پی برده بودند و این سبب جلوگیری از خرابی بسیاری از آن ها شد؛ بنابراین در این قسمت می خواهیم مروری بر مراحل ترمیم بتن کرمو با گروت داشته باشیم.

1- انتخاب محصول تعمیر بتن

زمانی که حفره ای در بتن ریخته شده ایجاد گردد، اصطلاحا بتن کرمو یا کرم خورده نامیده می شود و گروت ترمیم کننده بتن است. پس می توان از گروت برای تعمیر این نوع بتن بهره برد.

2- آماده سازی ناحیه کرمو برای وصله

برای فرو ریختن بتن سست یا تراشیدن آن می توان از چکش استفاده کرد. سپس آن قسمت را کاملا تمیز کرده و شست و شوی آن را به وسیله یک برس سیمی انجام دهید. این کار سبب خروج ذرات سست و ماندگار باقی مانده از جای خود می شود.

3- برطرف سازی حفره ایجاد شده روی بتن با محصول تعمیری

در این مرحله که حفره های ایجاد شده آماده هستند، باید از یک محصول تعمیری مانند گروت استفاده کرد. با وجود محصولات فراوان در این حوزه، کارشناسان نیز استفاده از گروت را توصیه می کنند. بعد از آن نوبت به صاف کردن سطح محصول با بتن های اطراف می رسد. با این که گروت خود دارای خاصیت چسبندگی است، اما جهت محکم کاری می توان از چسب بتن به عنوان یک پرایمر روی سطح بتن بهره برد. در نهایت نوبت به اجرای گروت می رسد و این تمام مراحل روش ترمیم بتن کرمو با گروت است.

دلیل کرمو شدن بتن و ایجاد حفره ها چیست؟

شاید این سوال را داشته باشید که چرا بتن ها بعد از مدتی کرم خورده و حفره دار می شوند. دلایل مختلفی پشت پرده قرار دارد که با دانستن آن ها، دیگر اشتباه گذشته تکرار نخواهد شد. متاسفانه بسیاری از ساختمان سازان در گذشته به این نکات بی توجه بوده و همین سبب خسارت های بعضا شدید به سازه ها می شد.

  • ارتعاش بیشتر از حد معمول
  • استفاده از بتن های سفت یا بلااستفاده
  • انجام مراحل بتن ریزی به روش نامناسب و غیر استاندارد
  • استفاده از آب زیاد برای تهیه ماده ساختمانی
  • پر نشدن ملات بتن در قالب به صورت کامل
  • خروج شیرابه بتن یا دوغاب از حفره های ریز یا حفره های زیرین قالب
  • تغییر مساحت و ابعاد بخش ها و ایجاد تورم در تخته های قالب به خاطر وجود آب بیش از حد
  • عدم رعایت نسبت درست آب به سیمان (که در حد استاندارد باید بین 0.4 تا 0.5 باشد)

حتما مشاهده کنید: قیمت گروت g2

روش ترمیم بتن کرمو با گروت

روش ترمیم بتن کرمو با گروت

سخن پایانی

طبق مطالب این مقاله، مراحل ترمیم بتن کرمو با گروت اگر چه در ابتدا دشوار به نظر می رسد، اما در ادامه حتما به آن مسلط می شوید. روش های فراوان ترمیم بتن های کرمو منجر به سردرگمی مردم شده و گروت به عنوان یکی از بهترین راهکارها برای انجام این کار شناخته می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد شیوه ترمیم و رعایت استانداردهای آن، حتما با شماره تلفن های موجود در سایت تماس گرفته تا از راهنمایی های تیم آجر وندا بهره مند شوید.

ثبت سفارش انواع گروت فقط با یک تماس 09120942935 📞

محصولات

برای مشاوره، ثبت سفارش و استعلام قیمت با ما به شماره  09120942935 📞 تماس حاصل نمایید.

ارسال بار وندا توسط باربری های رسمی و معتبر حمل و نقل بار با هماهنگی خریدار محترم صورت می پذیرد.
در ضمن مشتریان گرامی می‌تواند در صورت امکان و صلاحدید خویش ، وسیله نقلیه خود را برای حمل بار ارسال نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *